Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 19:09

Σύλληψη στα διόδια Νεστάνης για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Γράφτηκε από την
Σύλληψη στα διόδια Νεστάνης για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Για μεταφορά 6 παράνομων μεταναστών από τη Λακωνία με πιθανό προορισμό περιοχή της Αττικής συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στα διόδια Νεστάνης ένας 25χρονος από το Πακιστάν. Μετά από έλεγχο, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Αρκαδίας στο όχημα, που οδηγούσε ο νεαρός και ενώ βρισκόταν στο 146,8 χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα διαπιστώθηκε, ότι μετέφερε παράνομα 6 ομοεθνείς του.

Κατά τη σύλληψη κατασχέθηκαν επίσης 400 ευρώ και 195 λίρες Τουρκίας (περίπου 58 ευρώ) ως προερχόμενα από τέλεση αξιόποινων πράξεων, δύο κινητά τηλέφωνα και φυσικά το όχημα. 

Αγνωστος πάντως παραμένει ο σκοπός της μεταφοράς τους και το αν αυτή συνδέεται με αντίστοιχες περιπτώσεις απαγωγών, που έχουν λάβει χώρα κατά το πρόσφατο παρελθόν στη Βόρεια Ελλάδα.

Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.


NEWSLETTER