Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 21:33

45 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο 

Γράφτηκε από την

Σαράντα πέντε άτομα συνελήφθησαν στην Πελοπόννησο, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 765 άτομα και προσήχθησαν 120. Οι συλληφθέντες βαρύνονται με τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών, της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού, του τελωνειακού κώδικα, για λαθρεμπόριο και παράνομο υπαίθριο εμπόριο. Τέσσερις από τους συλληφθέντες είναι αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. 

Επίσης, εξιχνιάστηκαν μία περίπτωση κλοπής σε σπίτι στο Ναύπλιο και για την υπόθεση κατηγορείται μία 43χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, καθώς και δύο περιπτώσεις κλοπών σπιτιών στο Παράλιο Αστρος, που έγιναν από έναν 27χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κλοπή.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν συνολικά 313 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δέκα παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού και δύο παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητα χασίς, 119 πακέτα λαθραία τσιγάρα και 60 λίτρα αλκοολούχου ποτού. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπους εισαγγελείς.