Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 17:03

Τραυματισμός μοτοσικλετιστή από σύγκρουση με τρακτέρ στο Βρωμονέρι Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από την

Ένα άτομο τραυματίστηκε σε τροχαίο που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ε.Ο. Μαραθόπολης – Τραγάνας στο ύψος του Βρωμονερίου, μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με τρακτέρ.

Λίγο μετά τις 5 σήμερα το απόγευμα, τρακτέρ το οποίο εκινείτο επί της Ε.Ο. Μαραθόπολης – Τραγάνας, με κατεύθυνση προς Μαραθόπολη, συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού η οποία είχε την ίδια κατεύθυνση (προς Μαραθόπολη). Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline το ατύχημα έγινε όταν ο οδηγός του τρακτέρ επιχείρησε να στρίψει αριστερά σε αγροτικό δρόμο, την στιγμή που ο οδηγός της μηχανής επιχείρησε να κάνει προσπέραση, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν πλαγιομετωπικά.

Αποτέλεσμα της πλαγιομετωπικής σύγκρουσης ήταν ο 27χρονος οδηγός της μηχανής να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι έχοντας τραυματιστεί, ενώ δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του τρακτέρ 59 ετών. Άμεσα έσπευσαν άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία. (Πληροφορίες κάνουν λόγο για κάταγμα στο αριστερό πόδι του οδηγού της μηχανής)

Για τα αίτια του σοβαρού τροχαίου διενεργείται ήδη προανάκριση από την Τροχαία.