Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 20:21

4 συλλήψεις στη Μεσσηνία 

Γράφτηκε από την

Συνολικά 54 άτομα, εκ των οποίων τα 4 στη Μεσσηνία, συνελήφθησαν σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, που έγινε από την περασμένη Πέμπτη έως και την Κυριακή, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επίσης προσήχθησαν 124 και έγινε έλεγχος σε 915.

Επιπλέον, έγιναν έλεγχοι σε 768 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 322 παραβάσεις: 311 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 6 του Υγειονομικού Κανονισμού, 2 του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και 3 παραβάσεις για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων.  

Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν: 40χρονος Ελληνας τσιγγάνος για καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Καλαμάτας για κλοπή, η οποία εκκρεμούσε από πέρυσι στις 13 Οκτωβρίου. 33χρονος Ελληνας προσωρινά υπεύθυνος snack bar στην παραλία του Καλού Νερού, για παράβαση της νομοθεσίας περί αιγιαλού και συγκεκριμένα γιατί είχε απλώσει ομπρέλες και ξαπλώστρες χωρίς τη σχετική άδεια. 1 Ελληνας για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού και 1 αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και θα απελαθεί.