Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 07:58

Συλλήψεις για μαστροπεία σε μπαρ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Τον 51χρονο ιδιοκτήτη ενός μπαρ στο κέντρο της Καλαμάτας και έναν ακόμα 50χρονο υπάλληλο του ίδιου καταστήματος συνέλαβαν τα ξημερώματα του Σαββάτου για μαστροπεία αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας.

Μετά από σχετικές πληροφορίες οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο χώρο και διαπίστωσαν ότι οι δύο συλληφθέντες στον ημιώροφο του καταστήματος εξέδιδαν στην πορνεία έναντι χρημάτων μία 29χρονη από την Αλβανία.

Εκτός από τους δύο άνδρες συνελήφθησαν η 29χρονη μαζί με ακόμα τέσσερις ομοεθνείς της γυναίκες ηλικίας 18, 22, 25, και 33 ετών αντίστοιχα, καθώς επίσης και μία 30χρονη από την Τσεχία. Συνελήφθησαν για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς εργάζονταν χωρίς το απαιτούμενο πιστοποιητικό υγείας.

Κατά την έρευνα στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 905 ευρώ και διάφορες ιδιόχειρες σημειώσεις.

Σε βάρος του 50χρονου και του 51χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Παράλληλα σε βάρος της 29χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας “περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων”. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.