Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 07:52

Μεσσηνία: 2 νέες συλλήψεις μελών του κυκλώματος ναρκωτικών 

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: 2 νέες συλλήψεις μελών του κυκλώματος ναρκωτικών 

Νέες συλλήψεις έγιναν χθες το πρωί σε Μεσσήνη και Καλαμάτα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας για συμμετοχή στο μεγάλο κύκλωμα διακίνησης χασίς, ηρωίνης και κοκαΐνης σε Πελοπόννησο, Αττική και Αρτα.

Πρόκειται για έναν 36χρονο από τη Μεσσήνη και έναν 48χρονο από την Καλαμάτα, που και κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Σε βάρος τους είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Καλαμάτας για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 36χρονου στη Μεσσήνη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5,2 γραμ. χασίς και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ σε αντίστοιχη έρευνα στο σπίτι του 48χρονου στην Καλαμάτα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.640 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.


NEWSLETTER