Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2011 20:20

Ληστεία ΑΤΕ Μεθώνης: Τον πρόδωσε η αγορά γαντιών από το σούπερ μάρκετ

Γράφτηκε από την
Ληστεία ΑΤΕ Μεθώνης: Τον πρόδωσε η αγορά γαντιών από το σούπερ μάρκετ

Το βίντεο του σούπερ μάρκετ απ' το οποίο ψώνισε τα πλαστικά γάντια που χρησιμοποίησε στην προχθεσινή ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας στη Μεθώνη έδωσε τη φωτογραφία του ληστή στην Αστυνομία. Επίσης, εξετάζεται το βίντεο της τράπεζας, οι σκηνές του οποίου επιβεβαιώνουν την απόλυτη ψυχραιμία με την οποία έδρασε ο ληστής - ο οποίος δεν έχει ακόμη εντοπιστεί παρά την έντονη κινητοποίηση. Εικάζεται πάντως πως ο δράστης είναι Ελληνας, αλλά όχι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής.
Οσον αφορά τον τρόπο διαφυγής του, αυτός ακόμα εξετάζεται. Πέρα από το γεγονός ότι ο ληστής εξαφανίστηκε καταρχάς πεζός σ' ένα στενάκι της Μεθώνης, δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το πώς απομακρύνθηκε απ' την περιοχή ή για το αν είχε συνεργούς.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πριν εισβάλει στην τράπεζα γύρω στις 10 το πρωί, ο δράστης αγόρασε από το σούπερ μάρκετ κίτρινα πλαστικά γάντια τα οποία φόρεσε και στη συνέχεια κάθισε για λίγο στο ουζερί δίπλα από την Αγροτική Τράπεζα. Επειτα, αφού κάλυψε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του διέπραξε την ένοπλη ληστεία με λεία 12.000 ευρώ.


NEWSLETTER