Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2011 21:13

Συλλήψεις για πλαστά και ναρκωτικά στο Κιάτο

Γράφτηκε από την

Συνελήφθησαν, χθες (1-9-2011) το απόγευμα στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, δύο άντρες ηλικίας 44 και 54 ετών αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και για παραχάραξη.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποίησαν έλεγχο σε αυτοκίνητο που επέβαιναν ο 44χρονος με τον 54χρονο.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 234 ναρκωτικά χάπια μεθαδόνης, 6 πλαστικά φιαλίδια που περιείχαν μεθαδόνη σε υγρή μορφή βάρους 97 γραμμαρίων περίπου, μία  συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 8 γραμμαρίων, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ. Επιπλέον κατασχέθηκε και ένα τραπεζογραμμάτιο αξίας 100 ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας το οποίο είχαν ως σκοπό να το διαθέσουν σε κυκλοφορία ως γνήσιο.
Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 54χρονου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 125 γραμμάρια κάνναβης, ένα και μισό χάπια μεθαδόνης, 650 ευρώ και ένα  κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.


NEWSLETTER