Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 16:52

618 συλλήψεις στην Πελοπόννησο 

Γράφτηκε από την
618 συλλήψεις στην Πελοπόννησο 

Συνολικά 618 άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα τον περασμένο μήνα από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

Πιο αναλυτικά, τα άτομα που συνελήφθησαν είναι: 3 για ληστεία, 57 για κλοπή και απόπειρες, 63 για ναρκωτικά, 174 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 11 για παράνομη διακίνηση μεταναστών, 17 για παράβαση του νόμου περί όπλων, 1 για σεξουαλική εκμετάλλευση, 2 για μαστροπεία, 2 για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, 7 για πλαστογραφία, 1 για απάτη, 1 για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, 2 για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 14 για λαθρεμπόριο, 20 για παράβαση του γενικού οικοδομικού κανονισμού, 110 για ΚΟΚ, 18 για ενδοοικογενειακή βία, 32 για καταδιωκτικά έγγραφα και 82 για διάφορα αδικήματα (κατ’ έγκληση διωκόμενα, υγειονομικού κανονισμού κ.λπ.). 

Επίσης εξιχνιάστηκαν: 9 υποθέσεις ληστείας, 144 υποθέσεις κλοπής και απόπειρες - διαρρήξεις σπιτιών, καταστημάτων, οχημάτων κ.λπ., 2 για σεξουαλική εκμετάλλευση, 48 υποθέσεις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 18 υποθέσεις για παράβαση του νόμου περί όπλων, 2 υποθέσεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών, 7 υποθέσεις πλαστογραφίας, 31 υποθέσεις απάτης, 6 υποθέσεις λαθρεμπορίου, 1 υπόθεση για εκβίαση και 10 υποθέσεις κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων. 

Ακόμη εξαρθρώθηκαν: 1 συμμορία στην Αργολίδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν συνολικά 3 άτομα, ενώ εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής. 1 εγκληματική ομάδα στην Αργολίδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες, διακινούσαν ναρκωτικά και παράνομους μετανάστες. Συνελήφθησαν 11 άτομα ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμα 2 μελών του κυκλώματος. 1 συμμορία στη Μεσσηνία, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές σε σπίτια στο νομό και τα Χανιά. Εξιχνιάστηκαν 47 περιπτώσεις κλοπών, ενώ για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται συνολικά 13 άτομα, από τα οποία το 1 συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης.  


NEWSLETTER