Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 18:22

Τσιγγάνος έκλεψε πορτοφόλι 44χρονης στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
Τσιγγάνος έκλεψε πορτοφόλι 44χρονης στη Μεσσήνη

 

Θύμα θρασύτατης επίθεσης έπεσε μια 44χρονη στη Μεσσήνη το απόγευμα της Δευτέρας, από έναν τσιγγάνο καταμεσής του δρόμου, για να της κλέψει το πορτοφόλι. Ο 36χρονος τσιγγάνος, ο οποίος μένει στο διπλανό Καρτερόλι, συνελήφθη την επόμενη ημέρα στο Αριστοδήμειο. 

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η γυναίκα περπατούσε στο δρόμο όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε και από μέσα κατέβηκε ο δράστης. Ετρεξε καταπάνω της και αιφνιδιάζοντάς την, της βούτηξε από τα χέρια το πορτοφόλι, όπου μέσα είχε 33 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα. Για κακή του τύχη όμως ένας αστυνομικός που περνούσε τυχαία εκείνη την ώρα από εκεί, τον είδε και τον αναγνώρισε, καθώς ο συγκεκριμένος τσιγγάνος είναι από αυτούς που κάθε τρεις και λίγο βρίσκονται κατηγορούμενοι για κλοπές στην Αστυνομία και τα δικαστήρια. Ετσι, ειδοποίησε τους συναδέλφους του για το ποιος είναι ο δράστης και μετά από αναζητήσεις οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον βρήκαν προχθές στο Αριστοδήμειο και τον συνέλαβαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο ομόφυλοί του είχαν βουτήξει τον Σεπτέμβριο με πανομοιότυπο τρόπο την τσάντα μιας 52χρονης στο πανηγύρι της Μεσσήνης, χωρίς να υπολογίσουν ούτε τον κόσμο, ούτε την παρουσία των αστυνομικών της ΟΠΚΕ.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.


NEWSLETTER