Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 21:11

Αλβανός έπεσε σε χαράδρα με κλεμμένο αυτοκίνητο για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς

Γράφτηκε από την
Αλβανός έπεσε σε χαράδρα με κλεμμένο αυτοκίνητο για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς

Σε βαθιά χαράδρα στο δρόμο της Μάνης έπεσε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ένας Αλβανός ο οποίος είχε φάκελο στην Αστυνομία και οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο, όταν αντιλήφθηκε πως τον ακολουθούν αστυνομικοί. Παρά την επικίνδυνη "βουτιά" πάντως, ο καταδιωκόμενος δεν τραυματίστηκε.
Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας παρακολουθούσαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κάπου στα Γιαννιτσάνικα. Οταν αντιλήφθηκε ο οδηγός πως κάποιος τον ακολουθεί, ανέβηκε στη Βέργα κι από 'κεί κατευθύνθηκε προς το δρόμο της Μάνης. Ομως, πάνω στο κυνηγητό και τη βιασύνη του δεν κατάλαβε πως βγήκε στον κεντρικό δρόμο - με συνέπεια να τον διασχίσει κάθετα και να πέσει στη χαράδρα.
Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής - η οποία μάλιστα τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών πολιτών που έσπευσαν να δουν από κοντά την όλη επιχείρηση. Ομως οι πυροσβέστες που κατέβηκαν στη χαράδρα για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, προς μεγάλη τους έκπληξη διαπίστωσαν πως εκείνος είχε γίνει άφαντος.
Οι αστυνομικοί τότε "χτένισαν" τη χαράδρα μέσα στη νύχτα και τελικά βρήκαν τον Αλβανό κρυμμένο σε μια απόσταση 200-300 μέτρων, προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη αφού στο παρελθόν είχε απελαθεί από την Ελλάδα. Ειδικότερα, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά - υπόθεση για την οποία είχε συλληφθεί στην Καλαμάτα το 2002. Λέγεται επίσης πως έχει εμπλακεί και σε υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Αλβανία, απ' όπου προφανώς επέστρεψε στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα. Την περασμένη Κυριακή έκλεψε το αγροτικό από τα Τρίκαλα και γύρισε στην Καλαμάτα, έναν τόπο που γνωρίζει από το παρελθόν.
Μετά τη σύλληψή του ο Αλβανός διακομίστηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, για παραβίαση δικαστικής απέλασης.
Το κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο παραμένει στη χαράδρα, όπου εξετάστηκε από την Αστυνομία, χωρίς να προκύψουν ευρήματα για χρήση του σε εγκληματική δραστηριότητα. Για την ανάσυρσή του χρειάζεται να οργανωθεί ειδική επιχείρηση.


NEWSLETTER