Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 08:18

Η Αστυνομία τίμησε τους δωρητές της

Γράφτηκε από την
Η Αστυνομία τίμησε τους δωρητές της

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου τίμησε το Σάββατο τους ιδιώτες και τις εταιρείες που έχουν προσφέρει στις υπηρεσίες της αυτοκίνητα, μηχανές, κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Σε ειδική εκδήλωση, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Πελοποννήσου, ταξίαρχου Διαμαντή Μητρόπουλου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, βραβεύτηκαν 17 ιδιώτες και εταιρείες.

Μεταξύ τους o αδελφός του προέδρου της ΠΑΕ Καλαμάτας Σταύρου Παπαδόπουλου, Γιάννης Παπαδόπουλος, εκ μέρους του «Παπαδοπούλειου Οίκου Φιλοξενίας», και η Μεσσήνια συνταξιούχος Ειρήνη Σιαμαντζούρα - η οποία παρέλαβε συγκινημένη την τιμητική πλακέτα από τον διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, ταξίαρχο Σταύρο Τουφεξή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή την εκδήλωση, αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου δώρισαν δύο αναπηρικά αμαξίδια στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου, ως συμπαράσταση και κατανόηση στα προβλήματα που καθημερινά βιώνουν τα άτομα με αναπηρία. 

Ο ταξίαρχος Διαμαντής Μητρόπουλος στη διάρκεια της ομιλίας του, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ως στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και ως πολίτες, οφείλουμε να αναγνωρίζουμε, να αναδεικνύουμε και να εκτιμάμε αυτήν την προσφορά, καθώς σε μία εποχή, όπου η οικονομική κρίση ταλαιπωρεί την χώρα μας και οι αντοχές της κοινωνίας μας δοκιμάζονται, οι προσφορές σας έχουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία. 

Με την προσφορά σας προς την Ελληνική Αστυνομία, αναπτερώνεται το ηθικό φρόνημα των αστυνομικών και ενισχύεται το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στην κοινωνία και στην Πολιτεία».

Από τα τιμώμενα φυσικά πρόσωπα και εταιρείες, προσήλθαν και παρέλαβαν τις τιμητικές πλακέτες οι εξής: Ο αρχιμανδρίτης Αρκάδιος, ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη Κορίνθου Διονυσίου. Εκπρόσωπος της εταιρείας Costamare Shipping Comrany SA. Εκπρόσωπος της εταιρείας Jarosite LTD. Εκπρόσωπος του Ιωάννη Καϋμενάκη. Ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Προοδευτικού Συλλόγου Απανταχού Βασκινιωτών. Εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Η Ειρήνη Σιαμαντζούρα. Εκπρόσωπος του Βαρδή Βαρδινογιάννη. Ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για τον Κωνσταντίνο Γουλανδρή. Η Πολυτίμη Μεταξά. Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, από τον «Παπαδοπούλειον Οίκο Φιλοξενίας». Εκπρόσωπος της Eurobank/Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Ο Δημήτρης Τυροβολάς. Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Εκπρόσωπος του Γεωργίου Φραγκίστα και εκπρόσωπος του Αντωνίου Ευδαίμονα,

ενώ για την προσφορά της τιμήθηκε και η εταιρεία ΜΕΤΚΑ Βιομηχανική Κατασκευαστική Α.Ε.

Τα βραβεία παρέδωσαν μεταξύ άλλων στα τιμώμενα πρόσωπα οι εξής Μεσσήνιοι αστυνομικοί: ο πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αστυνομικός υποδιευθυντής Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο Γιάννης Αδαμόπουλος, γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Εκτελεστικής Γραμματείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας Κώστας Σταυρόπουλος, καθώς και η Βιολέτα Αργύρη, πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΔΤ Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Ν.Κ.


NEWSLETTER