Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011 13:50

Πιάστηκαν 2 Ρουμάνοι στην Κυπαρισσία για κλοπή και αντίσταση κατά της αρχής

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνελήφθησαν, χθες (15-9-2011) το απόγευμα, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, 30 και 51 ετών αντίστοιχα, για κλοπή, αντίσταση, σωματική βλάβη και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Ειδ ικότερα, οι δύο αλλοδαποί, χθες (15-9-2011) το μεσημέρι, στην προσπάθεια αστυνομικών να τους ελέγξουν, αρνήθηκαν τον έλεγχο χρησιμοποιώντας βία κατά των αστυνομικών, ενώ έθραυσαν και το τζάμι του περιπολικού οχήματος.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν, στον εξωτερικό χώρο αυτής, τρεις (3) φιάλες ποτών, τις οποίες είχαν αφαιρέσει οι δύο αλλοδαποί, την 14-9-2011 το απόγευμα, από κατάστημα 42χρονου ημεδαπού στην Κυπαρισσία.

Επιπλέον, στην οικία των δύο αλλοδαπών, βρέθηκαν τμήματα μοτοποδηλάτου, τα οποία όπως προέκυψε μετά από αστυνομική έρευνα, προέρχονται από μοτοποδήλατο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 10-9-2011, στο Αστυνομικό Τμήματα Κυπαρισσίας.

Από την ΑΔ Μεσσηνίας

Σχόλια  

0 # panosdaskarolis 16-09-2011 18:39
Η αντίστασης κατά της αρχής αποτελεί φαινόμενα εκφυλιστικά εαν δεν λάβετε τα ενδυκνυόμενα μέτρα οιΕλληνες θα υποστούν πολλά δυνά .
Η Ελλάδα επισήμως δεν εχει ζητήσει μετανάστες ολοι ειναι παράνομοι, ενώ εμείς οταν μεταναστέβαμε μας ζητούσαν τεχνικά προσώντα .
Η Ελλάδα που εφοδίασε ολον τον κόσμον με εμψυχον υλικό δέν ειναι ικανή σήμερα να διοικήση τους μετανάστες της και ουτε γνωρίζουν πόσοι ευρίσκονται στη χώρα μα.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER