Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 21:11

Συλλήψεις για όπλα, κλοπές, ναρκωτικά και παράνομη θήρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας

Γράφτηκε από την

Εξι άτομα συνελήφθησαν συνολικά χθες και προχθές στη Λακωνία, για όπλα, ναρκωτικά, κλοπές και παράνομη θήρα. Πιο αναλυτικά:
Δύο τσιγγάνοι 20 και 21 ετών κατηγορούνται ότι προχθές το μεσημέρι μπήκαν σε αποθήκη ιδιοκτησίας 61χρονου στην Σπάρτη και έκλεψαν σωλήνες ποτίσματος και 2 γεωργικά μηχανήματα. Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης εντός των ορίων του αυτόφωρου και κατασχέθηκε το αγροτικό του 20χρονου, ως μέσο τέλεσης της κλοπής.
Προχθές το μεσημέρι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος συνέλαβαν στο Βλαχιώτη έναν 41χρονο γιατί στο σπίτι του βρέθηκαν μια σπάθα 41 εκ. με λάμα μήκους 23 εκατοστών και μια σύριγγα με υπολείμματα ηρωίνης. Επίσης συνέλαβαν έναν 33χρονο γιατί είχε στο σπίτι του ένα φλόμπερ χωρίς αριθμό, ένα κουτί με 100 βολίδες, καθώς επίσης 80 αυτοσχέδια αγκίστρια που σύμφωνα με την Αστυνομία προορίζονταν για παράνομο κυνήγι. Ακόμη, συνέλαβαν έναν 62χρονο στο Ελος γιατί βρήκαν στο σπίτι του 2 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 4,9 γραμ., καθώς επίσης 2 χάρτινες συσκευασίες με χασίς 0,3 γραμ., 17 ναρκωτικά χάπια, μια ζυγαριά ακριβείας και 2 πλαστικά καλαμάκια με υπολείμματα ηρωίνης.
Τέλος, στη Σκάλα συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος ένας 30χρονος, γιατί είχε στο σπίτι του 2 σπάθες - η μία 54 εκ. με λάμα 24 εκατοστών και η άλλη 35 εκ. με λάμα 18 εκατοστών.


NEWSLETTER