Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 15:44

Ελεύθερος με όρους για τις κλοπές 

Γράφτηκε από την

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του στον ανακριτή Καλαμάτας ο 18χρονος, που συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής για 26 κλοπές - διαρρήξεις και απόπειρες σε καταστήματα στην Καλαμάτα, καθώς και μηχανών. Ο 18χρονος μαζί με δύο αδέλφια 22 και 27 ετών, τα οποία καταζητούνται, "μπούκαραν" στα καταστήματα αρπάζοντας χρήματα και διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Μέσα σε ένα 10ήμερο φέρονται ότι έκαναν οι τρεις τους τουλάχιστον 15 διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα, 4 κλοπές δικύκλων και ακόμα 7 απόπειρες κλοπής σε καταστήματα. Χθες ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον ανακριτή Καλαμάτας και μαζί με τον εισαγγελέα αποφάσισαν τη μη προφυλάκισή του, καθώς δεν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, αντίθετα με τα καταζητούμενα αδέλφια που έχουν κατηγορηθεί και πάλι για κλοπές.   

Θυμίζουμε ότι οι τρεις νεαροί είχαν "χτυπήσει" σε καφενεία, ανθοπωλεία, τυπογραφείο, pet shop, φαρμακείο, κατάστημα με παιδικά ρούχα, κρεοπωλείο, πιτσαρία, κατάστημα υδραυλικών ειδών, εταιρεία με εξοπλισμούς κ.ά. και συνολικά είχαν αποσπάσει περισσότερα από 2.000 ευρώ, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και άλλα μικρότερα αντικείμενα, όπως γυαλιά ηλίου κ.λπ.