Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 20:05

Συγκλονίζει το έγκλημα στην Μεσσηνία: Συνεχίζεται η έρευνα για δράστη και κίνητρα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Συγκλονίζει το έγκλημα στην Μεσσηνία: Συνεχίζεται η έρευνα για δράστη και κίνητρα

Το δολοφόνο της άτυχης 35χρονης πολύτεκνης μητέρας συνεχίζει να αναζητά η Αστυνομία σε μία υπόθεση, που όχι μόνο συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Γαργαλιάνων από τη στιγμή, πού ήρθε στο φως, αλλά βρίσκεται μεταξύ των πρώτων θεμάτων και στη σημερινή επικαιρότητα.

Πρόκειται φυσικά για την γυναίκα που χθες το πρωί ο σύζυγός της ανέφερε ότι βρήκε πυροβολημένη στο κεφάλι, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε αγροτικό δρόμο στη Λεύκη Τριφυλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κανένας βασικός ύποπτος, αλλά ούτε και έχει κανείς αποκλειστεί ως πιθανός δολοφόνος της γυναίκας. Επίσης, δεν έχει προκύψει ούτε το πιθανό κίνητρο της τραγωδίας, ώστε οι αστυνομικοί να στρέψουν τις έρευνές τους για το δολοφόνο σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ετσι, προς το παρόν μένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το ποιος μπορεί να είναι αυτός που εκτέλεσε με τέτοια ψυχρότητα την άτυχη μητέρα και κανείς δεν αποκλείεται ως ύποπτος. 

Στις έρευνες για την ανακάλυψη του δολοφόνου προΐσταται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, ενώ στους Γαργαλιάνους κατέβηκε σήμερα για να συνδράμει κλιμάκιο από το Εγκληματολογικό της Ασφάλειας Αττικής.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER