Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 09:13

Ανεξιχνίαστο παραμένει το έγκλημα των Γαργαλιάνων: Κηδεύεται σήμερα η 35χρονη

Γράφτηκε από την
Ανεξιχνίαστο παραμένει το έγκλημα των Γαργαλιάνων: Κηδεύεται σήμερα η 35χρονη

 

Αγνωστος παραμένει ο δολοφόνος της 35χρονης πολύτεκνης μάνας, η οποία κηδεύεται σήμερα στις 12 το μεσημέρι στη Μεταμόρφωση, απ' όπου κατάγεται.

Η νεκροψία - νεκροτομή της σορού δεν έφερε στο φως περισσότερα στοιχεία από αυτά που οι αρχές γνώριζαν ήδη: Η γυναίκα πυροβολήθηκε στο κεφάλι μια φορά από κοντινή απόσταση με κυνηγετικό όπλο και ό,τι υπολείμματα βρέθηκαν κατά τη νεκροψία εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, προκειμένου να γίνει σύγκριση με το φονικό όπλο, όταν αυτό βρεθεί.

Θυμίζουμε ότι από την περασμένη Παρασκευή έχουν σταλεί στην Αθήνα τρία κυνηγετικά όπλα που οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι της δολοφονημένης γυναίκας και φέρονται να ανήκουν στο σύζυγό της. Πάντως, το φονικό όπλο δεν έχει βρεθεί, ούτε και ο κάλυκας, ενώ οι αρχές περιμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα, τόσο από τη βαλλιστική εξέταση, όσο και από την εξέταση DNA από αποτσίγαρα και άλλα ευρήματα που οι αστυνομικοί συνέλεξαν από τον τόπο του εγκλήματος. 

Τη γυναίκα, μάνα 4 παιδιών, ανέφερε ότι βρήκε νεκρή την Παρασκευή το πρωί σε έναν αγροτικό δρόμο στη Λεύκη Τριφυλίας, μέσα στο αυτοκίνητό της, ο σύζυγός της. Η γυναίκα έλειπε από το σπίτι της από το προηγούμενο απόγευμα και από τις αρχές έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς πάνω της είχε 480 ευρώ.

Ν.Κ.


NEWSLETTER