Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 14:12

Βρέθηκε ο δράστης ληστείας στην Καλαμάτα - Είχε φιμώσει 63χρονο στο διαμέρισμά του!

Γράφτηκε από την
Βρέθηκε ο δράστης ληστείας στην Καλαμάτα - Είχε φιμώσει 63χρονο στο διαμέρισμά του!

 

Τον έναν από τους δύο ληστές που πριν τρία χρόνια είχαν δέσει και φιμώσει έναν 63χρονο μέσα στο διαμέρισμά του στην Καλαμάτα για να τους δώσει χρήματα ανακάλυψε η Αστυνομία, αφού ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματά του.

Πρόκειται για έναν 42χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του. Οι ληστές είχαν μπει από το ανασφάλιστο παράθυρο του μπάνιου στο διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Φαρών. Ηταν γύρω στη 1.30 το πρωί, στις 9 Φεβρουαρίου του 2013, όταν αιφνιδιάζοντας το θύμα τους τον έδεσαν και με τη βία προσπάθησαν να τον κάνουν να τους πει πού έχει τα χρήματα. Οι δράστες έψαξαν όλο το σπίτι και κατάφεραν να βρουν 300 ευρώ, 200 δολάρια ΗΠΑ, και ένα κινητό τηλέφωνο. Μετά τον παράτησαν δεμένο και φιμωμένο στο κρεβάτι του και έφυγαν, αφού δεν βρήκαν τίποτε άλλο για να κλέψουν. Το θύμα κατάφερε μετά από ώρα να λυθεί και να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

 

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 42χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


NEWSLETTER