Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 21:06

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία στη Σπηλιά με θύμα 79χρονο

Γράφτηκε από την

Ενας Αλβανός, με τον οποίο το θύμα είχε συναλλαγές στο παρελθόν, είναι σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης της δολοφονίας του 79χρονου Θεόδωρου Δημητρακόπουλου, στις 10 Μαΐου στη Σπηλιά. Η εξιχνίαση της υπόθεσης έγινε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ καθοριστικής σημασίας ήταν τα ευρήματα του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών.
Οπως πληροφορηθήκαμε, σε βάρος του Αλβανού καταζητούμενου εκκρεμεί επίσης ένταλμα σύλληψης για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην Τρίπολη, η οποία είχε γίνει το 2008. Οπως λέγεται μάλιστα, η συγκεκριμένη ήταν από τις πιο σκληρές περιπτώσεις ληστείας με θύμα ηλικιωμένο, ο οποίος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα και σε άσχημη κατάσταση.
Ειδικότερα για την υπόθεση της Σπηλιάς, ο Αλβανός που κατηγορείται για το έγκλημα είχε μείνει στο παρελθόν στο αγροτόσπιτο που νοίκιαζε ο γέροντας σε αλλοδαπούς. Οι δυο άντρες είχαν προφανώς οικονομικές διαφορές, καθώς λέγεται πως ο Αλβανός χρώσταγε ενοίκια. Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, όταν ο Αλβανός επέστρεψε στο χωριό κι επιχείρησε να μείνει στο αγροτόσπιτο, ο γέροντας αντέδρασε. Το επόμενο μεσημέρι εντοπίστηκε από συγχωριανούς του νεκρός, δίπλα στην περίφραξη του χωραφιού όπου βρίσκεται το αγροτόσπιτο.


NEWSLETTER