Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 16:13

36 συλλήψεις στην Πελοπόννησο - 7 στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

 

Συνολικά 36 άτομα συνελήφθησαν, εκ των οποίων 7 στη Μεσσηνία, σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση που έγινε την Πέμπτη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επίσης έγινε έλεγχος σε 708 άτομα και προσήχθησαν 105 - ενώ έγιναν έλεγχοι σε 517 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 227 παραβάσεις. 

Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν: 

· 49χρονος Ελληνας στην Καλαμάτα γιατί σε κατ' οίκον έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρά του 2,1 γραμ. χασίς. 

· 57χρονος Ελληνας κυνοτρόφος στη Θουρία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφίας. Πιο συγκεκριμένα σε έλεγχο που έγινε στις εγκαταστάσεις του κυνοτροφείου έξω από τη Θουρία προς Πολιανή διαπιστώθηκαν από υπάλληλο της κτηνιατρικής υπηρεσίας τη Π.Ε. Μεσσηνίας υγειονομικές παραβάσεις. Σε βάρος του ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Περιφέρειας Καλαμάτας που συμμετείχαν στο μικτό κλιμάκιο ελέγχου των εγκαταστάσεων. 

· 57χρονος Ελληνας φυγόποινος που σε βάρος του εκκρεμούσε από τις 6 Μαρτίου 2015 καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για κλοπή. 

· 1 Ελληνας και 1 αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

 

· 2 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και θα απελαθούν.