Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 09:02

Θρασύτατη ληστεία από τσιγγάνες στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την

 

Μια θρασύτατη ληστεία κατηγορούνται ότι έκαναν προχθές τη νύχτα δύο τσιγγάνες στη Μεσσήνη:

Χτύπησαν στις 11 το βράδυ την πόρτα στο σπίτι 29χρονης Βουλγάρας, μπήκαν μέσα με το έτσι θέλω και έβγαλαν μαχαίρι τραυματίζοντας την ελαφρά στο χέρι για να πάρουν 130 ευρώ από το πορτοφόλι της. Οι δύο δράστιδες, ηλικίας 22 χρόνων η μια και 33 χρόνων η άλλη, συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βουλγάρα είπε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε φατσικά τις δύο τσιγγάνες και δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί πήγανε στο δικό της σπίτι. Ανοιξε όμως, γιατί χτυπούσαν τόσο δυνατά και επίμονα την πόρτα που δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Οι τσιγγάνες με το που τους άνοιξε -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- όρμηξαν κατά πάνω της και η μια έβγαλε ένα μαχαίρι και την απείλησε για της πάρει τα χρήματα και το κινητό της τηλέφωνο, κι αφού κατάφεραν αυτό που ήθελαν, τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι δύο δράστιδες εντοπίστηκαν λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και συνελήφθησαν.

 

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.