Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 08:56

3 χρόνια για πώληση ηρωίνης στο κέντρο της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
3 χρόνια για πώληση ηρωίνης στο κέντρο της Καλαμάτας

Σε φυλάκιση 3 χρόνων, ως τοξικομανής, καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων ένας 40χρονος Νησιώτης ο οποίος κατηγορείτο ότι στις 21 Απριλίου του 2015 πήγε να πουλήσει ηρωίνη, μέρα μεσημέρι στην οδό Κλαδά, στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Ο καταδικασθείς είναι άλλωστε παλιός γνώριμος της Δίωξης Ναρκωτικών και των δικαστηρίων. Χθες στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι τη γυναίκα που ήταν μαζί του ήθελε «να την κεράσει κάτι», καθώς ήταν γνωστοί με τη συγχωρεμένη (σ.σ. η γυναίκα έχει πεθάνει) και ήθελε να τη βοηθήσει επειδή είχε στερητικά σύνδρομα. 

Λίγο νωρίτερα αστυνομικός κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος με το που τους είδε να πλησιάζουν με τις μηχανές πέταξε 16,6 γραμ. ηρωίνη. Από αυτά κατηγορείτο ότι θα πωλούσε ποσότητα αξίας 50 ευρώ στην 50χρονη γυναίκα. Επιπλέον, οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψή του πήγαν για έρευνα στο σπίτι συγγενών του στην Ανδρούσα, όπου έμενε τότε, και βρήκαν στο συρτάρι του κομοδίνου του 29,4 γραμ. ηρωίνη. 

Ο 40χρονος μάλιστα, όταν συνελήφθη τον Απρίλιο του 2015, δεν είχε πολύ καιρό που είχε αποφυλακιστεί, καθώς το Σεπτέμβριο του 2010 είχε καταδικαστεί αμετάκλητα σε κάθειρξη 7 χρόνων γιατί είχε μετατρέψει το σπίτι του σε στέκι διακίνησης ηρωίνης. Πέρυσι το Σεπτέμβριο είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη αόριστης διάρκειας, με ελάχιστο όριο έκτισης τα 14 χρόνια, από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων για 16 κλοπές και απόπειρες κλοπής σε σπίτια, εκκλησίες και καταστήματα, στη Μεσσήνη, το Λυκότραφο, την Αμφεια, το Σουληνάρι και τη Μεγαλόπολη.

Ν.Κ.


NEWSLETTER