Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 17:25

Εορτασμός Ημέρας της Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε, για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του, στην ελληνική κοινωνία. Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου, σας ενημερώνει ότι:

Την παραμονή της Εορτής  την 19η Οκτωβρίου 2011 και ώρα 18:00’, θα πραγματοποιηθεί στο εξωκκλήσι της Γεννήσεως της Θεοτόκου στην θέση Φτέρη του Δήμου Τρίπολης, Μέγας εσπερινός και θα επακολουθήσει Αρτοκλασία.

Ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου 2011, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. ( πέρας προσέλευσης προσκεκλημένων 10:00’ ), ενώ στην συνέχεια, περί ώρα 10:30’, θα επακολουθήσει Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου.

Στο Μέγαρο της Αστυνομίας στην Τρίπολη Αρκαδίας ( Αλ. Σούτσου 29 & Γ. Σαχτούρη ), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, θα γίνει περί ώρα 11:15, ανάγνωση της Ημερήσιας διαταγής του  κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ θα επακολουθήσει μικρή δεξίωση για τους παρευρισκόμενους.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER