Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 14:24

Θύμα διάρρηξης ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Θύμα διάρρηξης ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας μέρα μεσημέρι ανήμερα της 25ης Μαρτίου, την ώρα που έλειπε από το σπίτι του. Την ίδια μέρα διέρρηξαν το σπίτι ενός ακόμη γείτονά του, όπως και ένα σπίτι στην Κυπαρισσία.

Οι διαρρήξεις το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Τριφυλίας έχουν αυξηθεί και οι δράστες πλέον δεν διστάζουν να χτυπούν ακόμη και ημέρα, αφού προηγουμένως διαπιστώσουν την απουσία των ιδιοκτητών. Στην περίπτωση του κ. Κόλλια, που μένει στην περιοχή του Χαλαζωνίου, λίγο έξω από το χωριό, η διάρρηξη έγινε τις πρωινές ώρες την ώρα που ο πρώην δήμαρχος απουσίαζε από το σπίτι του μαζί με την σύζυγό του. Προφανώς αυτό οι δράστες το γνώριζαν και κατάφεραν να μπουν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο της κουζίνας αν και στον προαύλιο χώρο υπήρχαν ελεύθερα δύο σκυλιά. Αφού ανακάτωσαν όλο το σπίτι, άρπαξαν ό,τι χρυσαφικά και κοσμήματα βρήκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανένα. Το ίδιο χρονικό διάστημα, με πανομοιότυπο τρόπο διέρρηξαν και το σπίτι του γείτονα του κ. Κόλλια, που και αυτός απουσίαζε, αρπάζοντας και από αυτό ό,τι πολύτιμο βρήκαν.

Διάρρηξη όμως την ίδια ημέρα σημειώθηκε και στην Κυπαρισσία όπου οι δράστες μπήκαν σε κατοικία στις παρυφές της πόλης, αρπάζοντας ό,τι πολύτιμο βρήκαν. 

Κ.Μπ.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER