Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 09:17

Παραγωγοί έπιασαν στα... αγγούρια τους κλέφτες στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον
Παραγωγοί έπιασαν στα... αγγούρια τους κλέφτες στα Φιλιατρά

 

Από τους ίδιους τους παραγωγούς εντοπίστηκαν οι κλέφτες αγγουριών στην περιοχή των Φιλιατρών, οι οποίοι στη συνέχεια συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Φιλιατρών.

Πρόκειται για έναν 53χρονο Φιλιατρινό, έναν Ρουμάνο και μια γυναίκα ομοεθνή του, η οποία διαφεύγει τη σύλληψη.

Παραγωγοί της περιοχής, έχοντας αγανακτήσει από τις κλοπές που είχαν γίνει στην περιοχή τους και περιμένοντας ότι ο δράστης θα ξαναχτυπήσει, το βράδυ της Δευτέρας είχαν στήσει καρτέρι έξω από τα θερμοκήπιά τους, στη θέση «Λίμνες» στα Φιλιατρά. Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ έκαναν την εμφάνισή τους οι κλέφτες, οι οποίοι μπήκαν σε θερμοκήπιο από το παράθυρο. Μέσα σε λίγη ώρα είχαν τρυγήσει περισσότερα από 500 αγγούρια, τα οποία και έβαλαν σε σακούλες. Οταν βγήκαν από το θερμοκήπιο, εμφανίστηκαν οι παραγωγοί που καιροφυλακτούσαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 53χρονο, ενώ ο άνδρας και η γυναίκα ρουμάνικης καταγωγής κατάφεραν να ξεφύγουν. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 53χρονο και τα ξημερώματα κατάφερε να συλλάβει και τον Ρουμάνο, ενώ διαφεύγει η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας όμως τους είναι γνωστά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος Φιλιατρινός παραδέχθηκε τις πράξεις του και όπως είπε, τα αγγούρια τα πωλούσε στη λαϊκή.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER