Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 18:55

Ζητούν πληροφορίες για το φρικτό τροχαίο και την εγκατάλειψη του 80χρονου στο Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από την
Ζητούν πληροφορίες για το φρικτό τροχαίο και την εγκατάλειψη του 80χρονου στο Ασπρόχωμα

Οι κάμερες ασφαλείας παρακείμενων επιχειρήσεων ίσως να δώσουν απαντήσεις για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες έγινε το φρικτό τροχαίο στο 2ο χλμ. Ασπροχώματος - Μεσσήνης με θύμα τον 80χρονο Κωνσταντίνο Κυριόπουλο από την Κορώνη.

H Τροχαία Καλαμάτας μάλιστα απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες, υπό τις οποίες έγινε το φρικτό τροχαίο να ενημερώσει στα τηλέφωνα 27210-44634 και 27210-44633 ή στο 100. 

ΦΡΙΚΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Λίγο μετά τις 6 χθες τα ξημερώματα όχημα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων παρέσυρε και σκότωσε τον ηλικιωμένο, στο ύψος της ποτοποιίας “Καλλικούνη”, με τον οδηγό στη συνέχεια να εγκαταλείπει το θύμα. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε στο ρεύμα προς Καλαμάτα σε άσχημη κατάσταση, σε τέτοιο βαθμό που δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ώρες για να μπορέσουν να προσδιορίσουν την ταυτότητά του μέσω εργαστηριακού ελέγχου και αποτυπωμάτων, καθώς επάνω του δεν είχε κάποια στοιχεία.

Πρόκειται για μία υπόθεση, που γεννάει πολλά ερωτήματα όχι μόνο για το ποιος ήταν ο οδηγός του οχήματος, αλλά και το πώς ένας ηλικιωμένος βρέθηκε τέτοια ώρα να περιφέρεται πεζός δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας του. Σύμφωνα με αναφορές μάλιστα, λίγα λεπτά πριν το τροχαίο, διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι ένα άτομο περιφέρεται στην περιοχή και υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης κάποιου ατυχήματος και σχεδόν 5 λεπτά αργότερα πριν προλάβουν να επέμβουν έγινε το δυστύχημα. Ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε μεταβεί χθες το πρωί με ταξί από την Κορώνη στο Πεταλίδι και είχε εκφράσει την πρόθεση στη συνέχεια να μεταβεί στην Καλαμάτα.

 

Πληροφορίες από την περιοχή της Κορώνης κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο, που τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνος μετά το θάνατο της συζύγου του και με παιδιά, που κατοικούν στην Αθήνα και στον Καναδά.


NEWSLETTER