Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 08:39

Διαρρήκτες σε σπίτι με ανήλικα παιδιά στο Μάραθο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαρρήκτες σε σπίτι με ανήλικα παιδιά στο Μάραθο

 

Διαρρήκτες μπούκαραν χθες το πρωί σε σπίτι στον Μάραθο την ώρα που μέσα βρίσκονταν δύο ανήλικα παιδιά, ωστόσο όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία τους τράπηκαν σε άτακτη φυγή χωρίς να πάρουν κάτι.

Η διάρρηξη έγινε στο σπίτι του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μαραθούπολης Γιώργου Μίγγα, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στον τρίτο όροφο σε κεντρικό σημείο του χωριού. Οι διαρρήκτες, άγνωστο πώς, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και πήγαν κατευθείαν σε ένα υπνοδωμάτιο, το οποίο άρχισαν να ψάχνουν και να ανακατεύουν. Εκείνη την ώρα όμως μια μικρή φίλη των δύο ανήλικων παιδιών χτύπησε το κουδούνι για να κατέβουν για παιχνίδι. Τα δύο παιδιά που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι απάντησαν και προφανώς αυτό ξάφνιασε τους διαρρήκτες, οι οποίοι έσπασαν την κλειδαριά της μπαλκονόπορτας και τράπηκαν σε φυγή, πηδώντας μάλιστα από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι απόπειρα διάρρηξης έγινε και την Κυριακή το βράδυ σε κοντινό σπίτι, όπου έσπασαν το παράθυρο για να μπουν και όταν αντιλήφθηκαν ότι μέσα στο σπίτι ήταν ο ιδιοκτήτης τράπηκαν  σε φυγή. Διάρρηξη είχε γίνει και πριν 15 ημέρες περίπου, με τους διαρρήκτες να φεύγουν με μεγάλη λεία.

Ολα αυτά έχουν θορυβήσει τους κατοίκους της περιοχής, αν και η παρουσία της Αστυνομίας στο χωριό είναι συνεχής, όπως μας επισήμανε ο κ. Μίγγας σημειώνοντας πως και χθες το πρωί στο χωριό περιπολούσε η Αστυνομία. Απ' ό,τι φαίνεται όμως οι διαρρήκτες έχουν αποθρασυνθεί τελείως.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER