Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 15:46

68 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο - 24 στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

Συνολικά 68 άτομα, εκ των οποίων 24 στη Μεσσηνία, συνελήφθησαν χθες Παρασκευή σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επίσης, προσήχθησαν 108 και έγινε έλεγχος σε 996, ενώ ελέγχθησαν 768 οχήματα και βεβαιώθηκαν 354 παραβάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις συνολικά 24 συλλήψεις στη Μεσσηνία, οι 9 είναι για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, που σημαίνει ότι οι περισσότεροι από τους εν λόγω συλληφθέντες δεν είχαν δίπλωμα οδήγησης. Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν: 

3 Ελληνες για ναρκωτικά και για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απόπειρας κλοπής και τις παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν συνολικά 26,9 γραμμάρια χασίς, 12 ναρκωτικά χάπια, 1 τσιγαριλίκι χασίς, κυνηγετικό όπλο και 8 φυσίγγια.

5 Ελληνες για ρευματοκλοπή.

9 Ελληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

1 Ελληνας και 1 Αλβανός για καταδικαστικά έγγραφα.

5 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

 

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας μία  περίπτωση κλοπής μοτοσικλέτας, η οποία είχε γίνει στις 11 Μαρτίου στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός  ανήλικου Ελληνα για κλοπή.