Παρασκευή, 05 Μαϊος 2017 18:20

Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε ο Μαροκινός για τις κλοπές στα αυτοκίνητα 

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε ο Μαροκινός για τις κλοπές στα αυτοκίνητα 

 

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν ο 33χρονος Μαροκινός μετρ στις διαρρήξεις αυτοκινήτων και ο 21χρονος Αλγερινός μαθητευόμενός του.

Χθες, οι δύο κατηγορούμενοι για κλοπές από 13 αυτοκίνητα στην Καλαμάτα και το Ασπρόχωμα και 2 ακόμα απόπειρες, οδηγήθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν, ο οποίος αποφάσισε μαζί με τον εισαγγελέα την προφυλάκισή τους. Ο προφυλακισθέντες συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο, γιατί το προηγούμενο βράδυ έκλεψαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην οδό Πραξιτέλους. Στη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας προέκυψε ότι από τις 6 Φεβρουαρίου φέτος έως και την περασμένη Παρασκευή οι δυο τους είχαν κλέψει 13 αυτοκίνητα και προσπάθησαν να κλέψουν από άλλα δύο. 

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Μαροκινός έχει ειδίκευση στις διαρρήξεις αυτοκινήτων και εξασκούσε με... επιτυχία το επάγγελμα και στην Πάτρα - ενώ τον Ιούλιο του 2014 είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Κακουργιοδικείο Καλαμάτας σε 7 χρόνια κάθειρξη γιατί επιτέθηκε σε μια 41χρονη γυναίκα και τη λήστεψε. 

Ν.Κ.


NEWSLETTER