Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 21:40

Σύλληψη 3 ατόμων για κλοπή στην Κορινθία

Γράφτηκε από την

Συνελήφθησαν, σήμερα (10-11-2011) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρεις άντρες ηλικίας 19, 21 και 23 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν, κατέλαβαν τους ανωτέρω να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο είχαν τοποθετήσει ένα αυτοσχέδιο τρέιλερ, φορτωμένο με μεταχειρισμένες πόρτες αυτοκινήτων.
Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω ημεδαποί, σήμερα (10-11-2011) το πρωί, στην Αρχαία Κόρινθο, αφού αφαίρεσαν από συνεργείο αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού, το ανωτέρω τρέιλερ, το τοποθέτησαν στο Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο που επέβαιναν και στη συνέχεια μετέβηκαν σε κατάστημα, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού, όπου αφαίρεσαν δεκαοχτώ (18) μεταχειρισμένες πόρτες αυτοκινήτων, τις οποίες και φόρτωσαν στο τρέιλερ.
Τα αφαιρεθέντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες, καθώς επίσης και το Ι.Χ.E αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.
Από την ΑΔ Κορινθίας


NEWSLETTER