Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 09:56

Συμπλοκή με τσιγγάνους στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας 

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συμπλοκή με τσιγγάνους στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας 

 

Αγρια συμπλοκή έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας με τσιγγάνους και υπάλληλο του νοσοκομείου που ήρθαν στα χέρια όταν οι πρώτοι επιτέθηκαν στον υπάλληλο μετά από παρατήρηση που τους έκανε.

Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, χωρίς όμως να δοθεί συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν μια οικογένεια τσιγγάνων βρέθηκε στο νοσοκομείο μεταφέροντας το ανήλικο παιδί της στα Επείγοντα, καθώς είχε ένα μικρό σκίσιμο στο χείλος από πτώση με το ποδήλατο όπως ισχυρίστηκαν. Την ώρα εκείνη γίνονταν εργασίες για τη συντήρηση του δαπέδου έξω από το χώρο των Επειγόντων και όπως μας είπαν αν και υπήρχε άλλη δίοδος οι τσιγγάνοι πέρασαν πάνω από τις κόκκινες κορδέλες αγνοώντας τα ενημερωτικά σημειώματα. Αυτό έγινε χωρίς κανείς να τους πει τίποτα.

Οταν λίγη ώρα αργότερα και ενώ το μικρό παιδί είχε βγει από τα Επείγοντα ξαναπέρασαν πάνω από τις κόκκινες κορδέλες και πατούσαν στο χώρο που γυαλιζόταν το δάπεδο, υπάλληλος του νοσοκομείου τους έκανε παρατήρηση. Αμέσως περικυκλώθηκε από τσιγγάνους που με φωνές και σπρωξιές, όπως μας ειπώθηκε, άρχισαν να τον απειλούν και μάλιστα κάποια στιγμή βρέθηκαν και στο έδαφος. Ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ κλήθηκε η Αστυνομία και το συμβάν έληξε χωρίς να δοθεί συνέχεια.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER

ΣΥΡΙΖΑ