Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 18:15

Απολογούνται σήμερα για το χασίς σε ταράτσα στο κέντρο της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Στη διπλανή πολυκατοικία, στο κέντρο της Καλαμάτας, κολλητά με εκείνη που στην ταράτσα ήταν φυλαγμένο το σακίδιο με τα 2,1 κιλά χασίς, μένει ο ένας εκ των νεαρών που τα ξημερώματα του Σαββάτου συνελήφθη με έναν 29χρονο Ελληνα από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. 

Συγκεκριμένα, δίπλα ακριβώς από εκεί που οι αστυνομικοί περίμεναν κάποιος να πάει και να πάρει τα ναρκωτικά, μένει ο 20χρονος Αλβανός συλληφθείς. Μαζί με τον 29χρονο φίλο του φέρονται ότι είχαν φυλάξει οι ίδιοι εκεί το χασίς και ήσυχοι ότι κανένας δεν τους έχει δει, πήδηξαν ξημερώματα Σαββάτου (ήταν λίγο πριν τις 2 τη νύχτα όταν συνελήφθησαν) στη διπλανή ταράτσα για να μεταφέρουν από εκεί το... εμπόρευμα. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι δεν είναι ξεκάθαρο ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος των δύο σε αυτή την ιστορία, ενώ ερευνάται αν δρούσαν κατ' εντολή κάποιου, παριστάνοντας τους μεσάζοντες ή τους αποθηκάριους. Με ενδιαφέρον πάντως σήμερα αναμένεται η απολογία τους στον ανακριτή Καλαμάτας, για το πώς προμηθεύτηκαν την εν λόγω ποσότητα και τι θα την έκαναν. Οι νεαροί οδηγήθηκαν την Κυριακή στον εισαγγελέα και χθες ήταν να απολογηθούν, αλλά ζήτησαν και πήραν προθεσμία για σήμερα. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών. 

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Ν.Κ.