Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011 15:42

Πιάστηκαν στην Αργολίδα με 9,4 κιλά χασίς σε… ταξί

Γράφτηκε από την

Συνελήφθησαν, χθες (13-11-2011) το βράδυ, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αργους Μυκηναίων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργους, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, ένας 45χρονος ημεδαπός και ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί μετέφεραν ναρκωτικά με ταξί.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αργους μαζί με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποίησαν έλεγχο σε ταξί, που οδηγούσε ο 45χρονος, στο οποίο επέβαινε και ο 25χρονος. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, βρέθηκαν κρυμμένες στο  πορτμπαγκάζ 9 συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης 9.369 γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, στο σπίτι του 25χρονου στο Αργος, βρέθηκε και συνελήφθη ακόμα ένας 21χρονος αλλοδαπός, Αλβανός υπήκοος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου για κατοχή, μεταφορά, απόκρυψη και εμπορία ναρκωτικών.
Το ταξί κατασχέθηκε ως μέσω μεταφοράς ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.


Από την ΑΔ Αργολίδας