Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 15:06

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές στην Ηλεία και στην Αχαΐα

Γράφτηκε από την
Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές στην Ηλεία και στην Αχαΐα

Σπείρα που διέπραττε τις τελευταίες ημέρες κλοπές στην Ηλεία και στην Αχαΐα, εξάρθρωσαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στη Γαστούνη και στο Τραγανό Ηλείας τρεις άνδρες, ηλικίας 29, 31 και 32 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητούν έναν 40χρονο, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες των αστυνομικών έχουν εξιχνιαστεί δέκα περιπτώσεις κλοπών, τις οποίες οι δράστες είχαν διαπράξει τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, στην Αμαλιάδα, στα Σαβάλια, στον Αμπελόκαμπο, στο Τραγανό, στη Δάφνη, στον 'Αγιο Ηλία, στον Κόροιβο, στην Γαστούνη και στα Βραχνέικα Πατρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων προέκυψε ότι σε βάρος του 29χρονου και του 32χρονου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Αμαλιάδας για κλοπές. Ακόμη, σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν στον ανακριτή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER