Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 08:47

Λήστεψε τον τσιγγάνο για να πάρει τη δόση του 

Γράφτηκε από την
Λήστεψε τον τσιγγάνο για να πάρει τη δόση του 

 

Στην εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες ο 36χρονος Ελληνας τσιγγάνος που την Τρίτη επιτέθηκε με γροθιές σε έναν 79χρονο ομόφυλό του στον Αγ. Κωνσταντίνο Αρφαρών, για να του πάρει 320 ευρώ.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε, γιατί το μόνο που ήθελε ήταν λεφτά για να πάρει τη δόση του.

Παρόλα αυτά, ούτε οι δικαιολογίες ότι είναι εξαρτημένος από την ηρωίνη, ούτε η μεταμελημένη στάση του, τον έσωσαν από το να παραπεμφθεί ως καθ' έξη υπότροπος στην ανακρίτρια, για να απολογηθεί αύριο με την κατηγορία της ληστείας. Αλλωστε τον ακολουθεί ένας... τεράστιος φάκελος στην Αστυνομία και τα Δικαστήρια, κυρίως για κλοπές και διαρρήξεις.

Εχει δικαστεί και καταδικαστεί πάμπολλες φορές από το Κακουργιοδικείο Καλαμάτας και με το που βγαίνει από τις φυλακές αρχίζει και πάλι τα ίδια. Το πιο πρόσφατο... κατόρθωμά του, πριν ληστέψει την Τρίτη τον ηλικιωμένο (με τον οποίο μάλιστα έχουν και συγγένεια), ήταν η κλοπή στις 29 Ιουνίου ενός αυτοκινήτου κάτω από τη γέφυρα στην Αγία Τριάδα Καλαμάτας, που το... έκανε ανταλλακτικά και το παράτησε στον Αγ. Κωνσταντίνο Αρφαρών. Κι επειδή είχε περάσει το αυτόφωρο, σε βάρος του σχηματίστηκε τότε δικογραφία για κλοπή και δεν συνελήφθη.

Ν.Κ. 


NEWSLETTER