Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 11:31

23 συλλήψεις στη Μεσσήνια 

Γράφτηκε από την
23 συλλήψεις στη Μεσσήνια 

 

Συνολικά 65 άτομα, εκ των οποίων 23 στη Μεσσηνία, συνελήφθησαν την Πέμπτη σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν 140 άτομα και έγινε έλεγχος σε 1.005. Επιπλέον, ελέγχθηκαν 812 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 401 παραβάσεις.

Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

• 38χρονος Ελληνας, ο οποίος έχει συλληφθεί και καταδικασθεί ουκ ολίγες φορές για κλοπές και μικροδιακίνηση ναρκωτικών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο από γραφείο στα Δικαστήρια Καλαμάτας! Η κλοπή έγινε Τετάρτη πρωί, και το απόγευμα της Πέμπτης αστυνομικοί τον βρήκαν στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου και τον συνέλαβαν. Πάνω του είχε το κλεμμένο κινητό, το οποίο επιστράφηκε στον δικαστικό υπάλληλο. 

• 39χρονος Ελληνας τσιγγάνος γιατί σε έρευνα που έγινε στο παράπηγμα όπου μένει στον Αγ. Κωνσταντίνο Αρφαρών, οι αστυνομικοί βρήκαν 4 ναρκωτικά χάπια και τμήμα από χάπι. 

• 4 Ελληνες τσιγγάνοι για ρευματοκλοπή.

• 7 Ελληνες και 4 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

• 6 αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.


NEWSLETTER