Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 19:50

Σύλληψη τσιγγάνου για ληστεία 77χρονης στο Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από την
Σύλληψη τσιγγάνου για ληστεία 77χρονης στο Ασπρόχωμα

Ενας 30χρονος Ελληνας τσιγγάνος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον καταυλισμό Παναγάκια στο Ασπρόχωμα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας, γιατί φέρεται ως ο δράστης ληστείας σε βάρος 77χρονης ηλικιωμένης. 

Ο τσιγγάνος πήγε το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι της γυναίκας στο Ασπρόχωμα. Χτύπησε και αυτή του άνοιξε γιατί τον ήξερε. Ηταν γύρω στις 11 τη νύχτα και όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες προσπάθησε να την πείσει να πάνε μαζί για να δουν ένα σπίτι που δήθεν ήθελε να νοικιάσει. Η ηλικιωμένη όμως δεν πείστηκε για να αφήσει το σπίτι της και να φύγει, κι όταν αυτός άρχισε να γίνεται πιεστικός και εκείνη συνέχισε να αρνείται, τα πράγματα αγρίεψαν. Ο κατηγορούμενος τσιγγάνος φέρεται ότι δεν δίστασε να την σπρώξει με δύναμη και να την πετάξει στο πάτωμα, ώστε να πάρει το πορτοφόλι της με 300 ευρώ μέσα και το κινητό της τηλέφωνο -το πιθανότερο για να μην ειδοποιήσει γρήγορα την Αστυνομία και τον πιάσουν. Η γυναίκα πάντως δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί, αλλά όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις παραγγέλθηκε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να μπει στη δικογραφία. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν μόνο το κινητό τηλέφωνο της ηλικιωμένης, το οποίο της το επέστρεψαν, αλλά όχι τα χρήματα ή το πορτοφόλι. Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.


NEWSLETTER