Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 23:00

Ιδρύεται νέος Αστυνομικός Σταθμός στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομία για την ίδρυση νέων υπηρεσιών μεταξύ των οποίων και ο νέος Αστυνομικός Σταθμός Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

Για το γεγονός αυτό σας είχε ενημερώσει ήδη από τις αρχές Ιουνίου το eleftheriaonline.gr και αποτελεί σαφώς ένα βήμα αναβάθμισης των υπηρεσιών του αεροδρομίου "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος".

Ο Αστυνομικός Σταθμός του Αεροδρομίου Καλαμάτας θα υπάγεται διοικητικά στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Παράλληλα με το ίδιο ΦΕΚ ιδρύονται:

- Αστυνομικός Σταθμός Θρακομακεδόνων με έδρα τη δημοτική ενότητα Θρακομακεδόνων του δήμου Αχαρνών, ο οποίος υπάγεται διοικητικά στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών – Ολυμπιακού Χωριού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.

- Αστυνομικός Σταθμός Πανοράματος με έδρα τη δημοτική ενότητα Πανοράματος του δήμου Πυλαίας –Χορτιάτη, ο οποίος υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας – Χορτιάτη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

- Αστυνομικός Σταθμός Χαλάστρας με έδρα τη δημοτική ενότητα Χαλάστρας του δήμου Δέλτα, ο οποίος υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Δέλτα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.