Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 17:28

Καλαμάτα: Συνελήφθη 4 φορές σε 9 μήνες

Γράφτηκε από την

Δεν πρόλαβε να αφεθεί ελεύθερος από τις εισαγγελικές αρχές για δύο απόπειρες κλοπής το περασμένο Σάββατο, και το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη και πάλι από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ γιατί μπήκε σε αυτοκίνητο και πήρε χρήματα. Ο λόγος για έναν 39χρονο Ελληνοαμερικανό, ο οποίος είναι τακτικός... πελάτης των δικαστηρίων.  

Ο συλληφθείς, προχθές στις 9.30 το βράδυ στην οδό Μανιακίου στην Καλαμάτα, βρήκε ξεκλείδωτο ένα αυτοκίνητο, μπήκε μέσα και ψάχνοντας βρήκε και βούτηξε 2,70 ευρώ σε ψιλά. Ομως, ερχόταν ο ιδιοκτήτης, έβαλε τις φωνές και αυτός στον πανικό του να φύγει πέταξε τα ψιλά και το 'σκασε τρέχοντας. Στο μεταξύ ενημερώθηκε το 100 και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τον βρήκαν και τον συνέλαβαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο. 

Εξάλλου, το Σάββατο είχε μπει σε άλλα δύο φορτηγάκια στην Καλαμάτα, τα οποία είχε βρει ξεκλείδωτα, αλλά στο ένα δεν βρήκε τίποτα να κλέψει, ενώ στο άλλο πιάστηκε επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο 39χρονος μόνο από τις αρχές του χρόνου έχει συλληφθεί συνολικά 4 φορές! Συγκεκριμένα, συνελήφθη στις 13 Μαρτίου για κατοχή ηρωίνης 2,1 γραμμαρίων, στις 6 Αυγούστου για απόπειρα κλοπής από αυτοκίνητο (έσπασε το παράθυρο για να μπει) στην οδό Βύρωνος στην Καλαμάτα, στις 10 του μήνα για τις δύο απόπειρες κλοπής από τα σταθμευμένα φορτηγάκια και προχθές, 12 του μήνα, για τα ψιλά που έκλεψε από το ξεκλείδωτο αυτοκίνητο. 

Ν.Κ.