Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 21:37

Απόπειρα βιασμού στο Κέντρο της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Απόπειρα βιασμού στο Κέντρο της Καλαμάτας

Επίθεση από άγνωστο άνδρα δέχτηκε μια νεαρή γυναίκα την ώρα που γύριζε στο σπίτι της, στην οδό Μητροπέτροβα, πίσω από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Το γεγονός το κατήγγειλε η παθούσα στην Αστυνομία και στην εφημερίδα μας.
Οπως μας είπε -προσπαθώντας ακόμη να ξεπεράσει την αναστάτωσή της-, δέχτηκε την επίθεση την ώρα που άνοιγε την πόρτα της πολυκατοικίας της. Ενας άγνωστος άνδρας, που φορούσε την κουκούλα του μπουφάν του, άπλωσε πάνω της το... χέρι του και στη συνέχεια προσπάθησε να την τραβήξει, με σκοπό να τη βιάσει. Εκείνη έβαλε τις φωνές και τραβήχτηκε. Τότε βγήκε η κουκούλα και ο άγνωστος φοβήθηκε που η κοπέλα τον είδε κι έτσι τράπηκε σε φυγή.
«Πρέπει να ήταν κρυμμένος κάπου δίπλα, και μου έδωσε την εντύπωση πως το είχε ξανακάνει. Φαινόταν μελετημένο», μας είπε η κοπέλα και εκτίμησε ότι ο δράστης ήταν Ελληνας.
Η ίδια τόνισε ότι καταγγέλλει το γεγονός ώστε, σε περίπτωση που δεν ήταν η πρώτη κοπέλα που δέχεται επίθεση από το συγκεκριμένο άτομο, τουλάχιστον να είναι η τελευταία.


NEWSLETTER