Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 19:04

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το έργο στα Φιλιατρά 

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το έργο στα Φιλιατρά 

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόστηκαν στα Φιλιατρά με απόφαση του διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, λόγω των εργασιών για την δημοτική οδοποιία. Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν μέχρι τις 29 Νοεμβρίου με δυνατότητα παράτασης αν χρειαστεί. 

Το έργο υπενθυμίζουμε ότι ξεκίνησε χωρίς να έχουν αποφασιστεί και εγκριθεί οι απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την περασμένη Παρασκευή την επέμβαση της Αστυνομίας και την σύλληψη του υπευθύνου του έργου. Ετσι μετά το επεισοδιακό ξεκίνημα που είχαν οι εργασίες, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν είναι: 

Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στην πόλη των Φιλιατρών, στο τμήμα της κεντρικής οδού Χαράλαμπου Φουρναράκη, από την διασταύρωση της με την οδό Ι. Μεταξά (Δεκατεσσάρων), έως την είσοδο της κεντρικής πλατείας. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται ως εξής: Από Κυπαρισσία με κατεύθυνση προς Μαραθόπολη, θα διέρχονται υποχρεωτικά από την οδό Ι. Μεταξά (Δεκατεσσάρων), στο αδιέξοδο επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου θα κατευθύνονται αριστερά και εν συνεχεία δεξιά, επί της οδού Αγ. Κυριακής. 

Από Κυπαρισσία με κατεύθυνση προς Γαργαλιάνους, θα διέρχονται υποχρεωτικά από την οδό Ι. Μεταξά (Δεκατεσσάρων), στο αδιέξοδο επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου θα κατευθύνονται αριστερά επί της οδού Στρατ. Σταυριανόπουλου και εν συνεχεία μετά τον ναό Αγ. Χαραλάμπους θα κατευθύνονται δεξιά επί της οδού Αγ. Αθανασίου Χριστιανουπόλεως και τέλος θα κατευθύνονται επί εθνικής οδού, επί της οδού Πύργου - Μεθώνης.

Τα διερχόμενα οχήματα από Μαραθόπολη ή Γαργαλιάνων θα ακολουθούν την αντίστροφη πορεία των προαναφερόμενων.

 Κ.Μπ.

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER