Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 10:36

Στην Καλαμάτα το συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (βίντεο)

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Στην Καλαμάτα το συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (βίντεο)

 

 

Το ετήσιο τακτικό της συνέδριο πραγματοποιεί στην Καλαμάτα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ) στις 23 και 24 Οκτωβρίου.

Το σύνθημα του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Elite”, είναι: “Με όραμα και ελπίδα: Για το συνάδελφο, για αποτελεσματική Αστυνομία και για στελέχη με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση”. Προβλέπεται να συμμετέχουν 120 αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ κατά την έναρξη των εργασιών θα παραστούν ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ - αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Χθες ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ Γιάννης Κατσιαμάκας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Ενωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Πελοποννήσου Ηλία Αξιοτόπουλο και τον αντιπρόεδρό της Νίκο Αντωνόπουλο, επισκέφθηκαν το Διοικητήριο Μεσσηνίας και συναντήθηκαν με την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη, καθώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι συνδιοργανωτής του συνεδρίου.

“Η Αστυνομία είναι θεσμός που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο στη συνείδηση των πολιτών και πρέπει να συνεργαζόμαστε”, παρατήρησε η κ. Αλειφέρη κι επεσήμανε πως πέρα από τα ζητήματα που αφορούν τους αστυνομικούς, στο συνέδριο θα συζητηθούν και θέματα που αφορούν τον τόπο μας.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γ. Κατσιαμάκας σημείωσε ότι εκτός από τα ζητήματα για τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, στο συνέδριο έχει προγραμματιστεί αφιέρωμα - ιστορική αναφορά στους αρχαιολογικούς θησαυρούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μάλιστα, με τη λήξη των εργασιών οι σύνεδροι θα επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Ο κ. Κατσιαμάκας δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται το συνέδριο της ομοσπονδίας στην Πελοπόννησο κι επιβεβαίωσε πως θα εξεταστούν και τα ειδικότερα ζητήματα της περιοχής.

Αργότερα, ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ με τον Ηλ. Αξιοτόπουλο και το Ν. Αντωνόπουλο επισκέφθηκαν το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και τον προσκάλεσαν στο συνέδριό τους. Ο κ. Νίκας αποδέχθηκε την πρόσκληση και γνωστοποίησε ότι ο δήμος υποστηρίζει την πραγματοποίηση του συνεδρίου τους στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER