Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 11:32

Η Αστυνομία γιόρτασε τον Αγιο Αρτέμιο

Γράφτηκε από την
Η Αστυνομία γιόρτασε τον Αγιο Αρτέμιο

Τον προστάτη της, μεγαλομάρτυρα Αγιο Αρτέμιο, γιόρτασε χθες η Ελληνική Αστυνομία.

Εν τω μεταξύ η 20ή Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει την Αστυνομία ως θεσμό για την προσφορά της στην κοινωνία. Στο πλαίσιο λοιπόν των εορτασμών, στη Μεσσηνία τελέστηκε δοξολογία στην εκκλησία της Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα.

Μετά τη δοξολογία η αστυνόμος Α' της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας Μαρία Καραγιάννη ανέγνωσε την ημερήσια διαταγή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Κώστα Τσουβάλα. Ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο “Rex”, με οικοδεσπότη τον διευθυντή της Διεύθυνσης, αστυνομικό διευθυντή Παναγιώτη Πούπουζα, ο οποίος ανέφερε: “Σήμερα γιορτάζει η Ελληνική Αστυνομία τον προστάτη της Αγιο Αρτέμιο, ο οποίος μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο της διατήρησης της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας και του νομού μας”.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας, των συνδικαλιστικών ενώσεων του αστυνομικού προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.

Ν.Κ.


NEWSLETTER