Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 17:40

Πύλος: Στο αυτόφωρο ο αγρότης που πυροβόλησε για το ρεύμα 

Γράφτηκε από την
Πύλος: Στο αυτόφωρο ο αγρότης που πυροβόλησε για το ρεύμα 

Στο αυτόφωρο δικάζεται σήμερα ο 60χρονος αγρότης, ο οποίος φέρεται ότι το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα για να... πείσει τον εργολάβο του ΔΕΔΔΗΕ και το βοηθό του να ξανασυνδέσει το ρεύμα στο σπίτι του στην Πύλο.

Η υπόθεση εκδικάζεται σήμερα μετά από αναβολή που έδωσε το δικαστήριο, ώστε να προσέλθουν οι μάρτυρες και να καταθέσουν τι ακριβώς έγινε έξω από το σπίτι του κατηγορουμένου στην Πύλο. 

Ο δικηγόρος πάντως του κατηγορουμένου με δηλώσεις του υποστηρίζει ότι ο εντολέας του μετάνιωσε και ό,τι έκανε το έκανε γιατί είχε φτάσει σε σημείο να μην έχει να φάει κι ούτε να στείλει λεφτά στο παιδί του, ο οποίος είναι φοιτητής στην Κρήτη. Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο, προσπάθησε να κάνει έναν διακανονισμό και δεν προχώρησε, επειδή δεν είχε συγκεντρώσει κάποια πρώτα χρήματα, ενώ την επομένη του πυροβολισμού κατέθεσε στη ΔΕΗ “μια δήλωση μετανοίας και συγγνώμης όπου εξηγεί ότι ενήργησε έτσι λόγω της οικονομικής κρίσης, καθώς είχε φτάσει σε σημείο απολύτου ένδειας”, ανέφερε ο συνήγορος. 

Ο 60χρονος κατηγορείται για χρήση βίας, παράνομη οπλοχρησία (κατείχε νόμιμα το όπλο) και άσκοπους πυροβολισμούς. 

Ν.Κ.


NEWSLETTER