Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 08:32

Καλαμάτα: Οι κλέφτες άφησαν από αγροτικό μόνο λαμαρίνες και πλαστικά 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Καλαμάτα: Οι κλέφτες άφησαν από αγροτικό μόνο λαμαρίνες και πλαστικά 

 

Μόνο οι λαμαρίνες και τα πλαστικά απόμειναν στο αγροτικό αυτοκίνητο που κλάπηκε από την περιοχή του Πάρκου Σιδηροδρόμων στην Καλαμάτα, τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα και βρέθηκε χθες από την Αστυνομία, στον δρόμο από τον Αρι προς την Τρίοδο -στην κατάσταση που περιγράφηκε πιο πάνω.

Οι δράστες είχαν αποκολλήσει την καμπίνα του οδηγού από την καρότσα και “ελάφρωσαν” το αυτοκίνητο από κάθε τι που μπορούσε να έχει αξία, δηλαδή από όλα τα μηχανικά του μέρη, καθώς και από τα όργανα του ταμπλό.

Εργαλείο δουλειάς ήταν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για τον ελεύθερο επαγγελματία Φώτη Τσούλο, τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος μιλώντας στην “Ε” επισήμανε ότι υπάρχει πλέον αποθράσυνση, καθώς το όχημά του ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην Καλαμάτα, κι όχι σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή. Ζητεί δε να υπάρξει συχνότερη και εντονότερη αστυνόμευση μέσα στην πόλη, προκειμένου να αποτρέπονται όσοι σχεδιάζουν παρόμοιες πράξεις σε βάρος της ξένης περιουσίας.

Ο ίδιος δήλωσε ότι πέφτει θύμα κλοπής για δεύτερη φορά, καθώς λίγο καιρό πριν κάποιοι άνοιξαν τον ψυκτικό θάλαμο που διατηρεί στο Βιοτεχνικό Πάρκο και “σήκωσαν” φρούτα αξίας 2.000 ευρώ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER