Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2011 15:51

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπή 1,5 τόνου μετάλλων

Γράφτηκε από την


Συνελήφθησαν, χθες (07-12-2011) το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου,  δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 21 και 33 ετών, αντίστοιχα, γιατί είχαν φορτωμένο σε φορτηγά οχήματα, μεταλλικούς πασσάλους, βάρους -1,5- τόνου, τους οποίους, είχαν αφαιρέσει από αγρόκτημα.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, σε δύο Ι.Χ. φορτηγά οχήματα, που οδηγούσαν οι αλλοδαποί, διαπιστώθηκε να έχουν φορτωμένο, 1,5 τόνο μεταλλικούς πασσάλους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω αλλοδαποί, είχαν αφαιρέσει τους μεταλλικούς πασσάλους, την ίδια ημέρα το απόγευμα, από αγρόκτημα στο Κρυονέρι Κορινθίας, ιδιοκτησίας 37χρονου.

Οι αφαιρεθέντες μεταλλικοί πάσσαλοι αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα, ως μέσα μεταφοράς προϊόντων εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, ενώ ερευνάται και η περαιτέρω συμμετοχή τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.