Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 12:20

Άγνωστοι "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο από αρτοβιομηχανία κοντά στην ΒΙΠΕ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Άγνωστοι "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο από αρτοβιομηχανία κοντά στην ΒΙΠΕ Καλαμάτας

Το χρηματοκιβώτιο με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σήκωσαν άγνωστοι το περασμένο Σαββατοκύριακο από αρτοβιομηχανία στην Καλαμάτα. 

Η επιχείρηση γειτνιάζει με τη ΒΙΠΕ Καλαμάτας και τα γραφεία, απ’ όπου οι δράστες σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο, κλειδώθηκαν και μπήκε ο συναγερμός το απόγευμα του Σαββάτου. Το μεσημέρι της Κυριακής, όταν κάποια από τα στελέχη της επιχείρησης επέστρεψαν στη βιομηχανία, βρήκαν ανοιχτές όλες τις πόρτες που οδηγούν στο γραφείο όπου φυλάσσονταν έγγραφα και χρήματα και ίχνη από σούρσιμο. Ο συναγερμός είχε απενεργοποιηθεί και οι κάμερες δεν είχαν καταγράψει τίποτα απολύτως, ενώ από τις αστυνομικές αρχές εκτιμάται ότι πρέπει να ήταν τουλάχιστον δύο άτομα για να μπορέσουν, έστω και σέρνοντας, να μεταφέρουν μακριά το χρηματοκιβώτιο. Μέσα σε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρχαν έγγραφα της επιχείρησης και μεγάλο χρηματικό ποσό, που ωστόσο δεν έχει προσδιοριστεί πόσο ακριβώς είναι. 

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας διερευνά την υπόθεση της κλοπής του χρηματοκιβωτίου και ήδη έχει συλλέξει στοιχεία από τα γραφεία και τους γύρω χώρους και αναζητεί τους δράστες.  

Ν.Κ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER