Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 21:16

Ο τρόμος των κλοπών βασιλεύει στα χωριά του Δήμου Μεσσήνης 

Γράφτηκε από τον
Ο τρόμος των κλοπών βασιλεύει στα χωριά του Δήμου Μεσσήνης 

Απόγνωση κυριαρχεί σε πολλά από τα χωριά του Δήμου Μεσσήνης για την αυξημένη το τελευταίο χρονικό διάστημα παραβατικότητα, η οποία υποχρεώνει τους λιγοστούς κατοίκους τους να αναζητούν ακόμα και ακραίες λύσεις.

“Φοβόμαστε. Δεν είναι δυνατόν να κοιμόμαστε αγκαλιά με τις καραμπίνες” δήλωσε με ιδιαίτερη έμφαση ο πρόεδρος του Βλάσση Γιάννης Λεντούδης μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Σώματος. Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μόνο στο Κουρτάκι τις τελευταίες δέκα ημέρες έχουν γίνει δέκα διαρρήξεις, ενώ ανάλογη εικόνα μετέφερε και για άλλες περιοχές στις Βουφράδες, καλώντας τόσο τη δημοτική αρχή, όσο και τις αστυνομικές αρχές να βρουν τρόπο να προστατεύσουν τους κατοίκους των χωριών, οι οποίοι αισθάνονται αβοήθητοι.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σώματος Νίκος Κοτταρίδης δέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με την παραβατικότητα στην ύπαιθρο του δήμου, προσθέτοντας ότι η δημοτική αρχή συνεργάζεται καθημερινά με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, σε μια προσπάθεια να υπάρξει αποτελεσματικότερη προστασία των χωριών, αλλά και της έδρας του Δήμου Μεσσήνης από τέτοια φαινόμενα.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER