Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 23:56

Οι κάμερες “συνέλαβαν” τον κλέφτη 4.500 ευρώ από πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Εκμεταλλεύτηκε την προσωρινή απουσία του υπαλλήλου σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην οδό Αθηνών στην Καλαμάτα και έκλεψε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από το ταμείο 4.500 ευρώ.

Βέβαια, ο 39χρονος Ελληνας δεν υπολόγισε στις κάμερες που εκείνη την ώρα τον κατέγραφαν και έτσι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας τον αναζήτησαν το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του στη Σπερχογεία και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς δεν αρνήθηκε ότι αυτός είναι ο κλέφτης των χρημάτων –άλλωστε στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν τα 3.760 ευρώ και τα επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 39χρονος συλλαμβάνεται για κλοπές, καθώς πέρυσι το Νοέμβριο καταδικάστηκε αμετάκλητα από το Κακουργιοδικείο Καλαμάτας σε 6 χρόνια κάθειρξη για 8 κλοπές και 1 απόπειρα, γιατί έκλεβε... όποια τσάντα έβλεπε μπροστά του. Επίσης από τις 21 Απριλίου μέχρι και τις 3 Σεπτεμβρίου του 2011 είχε ρημάξει τις τσάντες νοσοκόμων και επισκεπτών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, αλλά και από γραφεία και καταστήματα και είχε καταδικαστεί ξανά για κλοπές. Μάλιστα, όπως είχε επικαλεστεί τότε στο δικαστήριο, έκλεβε για να παίζει τα χρήματα στα τυχερά παιχνίδια που είναι και το μεγάλο πάθος του.

Ν.Κ.