Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 21:40

Αγρια συμπλοκή Βουλγάρων και Αλβανών στον Αριστομένη

Γράφτηκε από την

Αγρια συμπλοκή για τα μεροκάματα έγινε χθες το απόγευμα στον Αριστομένη μεταξύ Αλβανών και Βούλγαρων. Ενας Βούλγαρος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας μαχαιρωμένος στην κοιλιά, όπως περιέγραψαν κάτοικοι του χωριού. Ακόμα 2 τουλάχιστον αλλοδαποί, μάλλον ομοεθνείς του, τραυματίστηκαν πιο ελαφρά. Ολοι όπως πληροφορηθήκαμε είναι εκτός κινδύνου, ενώ αρκετοί άλλοι αλλοδαποί έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.
Οι κάτοικοι του χωριού είναι τρομοκρατημένοι καθώς ζουν καθημερινούς καβγάδες μεταξύ των αλλοδαπών για τα μεροκάματα και τις δουλειές, ενώ κάθε τόσο βλέπουν νέες φάτσες αλλοδαπών να κυκλοφορούν στο χωριό και όπως λένε κάποιοι ντόπιοι, ορισμένοι μένουν ακόμα και σε στάβλους.
Χθες το απόγευμα όλα ξεκίνησαν γύρω στις 5.30, από τον καβγά μεταξύ Αλβανού και Βούλγαρου σε ένα από τα καφενεία του χωριού. Αφού έγινε ο χώρος... γης Μαδιάμ βγήκαν στο δρόμο και αμέσως μαζεύτηκαν πολλοί και από τις δυο πλευρές, με συνέπεια να ακολουθήσει άγρια συμπλοκή. Πλακώθηκαν με δέμπλες, ραβδιά και μαχαίρια, όπως λένε άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί γύρω. Κάποιοι μάλιστα είπαν πως ο Βούλγαρος… σουβλίστηκε με δέμπλα στην κοιλιά, ενώ άλλος είχε τραύμα από μαχαίρι στο πόδι.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ ακολούθησαν προσαγωγές Αλβανών και Βούλγαρων στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, σε μια προσπάθεια να βρεθούν οι δράστες και να επιβεβαιωθούν τα αίτια της συμπλοκής.